Konferenciák

VI. Alföld Konferencia

A Magyar Tudományos Akadémia Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont Regionális Kutatások Intézete (MTA KRTK RKI) 2018. december 6-án, Békéscsabán rendezi meg a VI. Alföld Konferenciát "Újrakezdők a periférián – Leszakadás, válság és helyi válaszok az Alföldön és azon túl" címmel.


A konferenciára még előadóként is lehet jelentkezni szeptember 30-ig a nagyg@rkk.hu e-mail címen. A jelentkezési lap letölthető ITT.


A konferencia programtervezete, és további információk ITT találhatók.

Medium Sized Towns in European Spatial Structure

2018. október 17-én a Központi Statisztikai Hivatal a Regional Statistics folyóirattal közösen nemzetközi konferenciát szervez Medium Sized Towns in European Spatial Structure címmel.
A konferencia helyszíne: Központi Statisztikai Hivatal (1024 Budapest Keleti Károly út 5-7., Keleti Károly terem)
A konferencia ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a regionalstatistics@ksh.hu címen lehet, 2018. szeptember 21-ig!


További részletekért KATTINTSON IDE!

Friss Hírek

FET_2018_dec05_FB

A Földrajz és Te 2018 programsorozatunk záró rendezvényét dec. 5-én 18 órától tartjuk Tanszékünk kistermében. Kriska Olivér a határról, mint megosztó látványosságról tart előadást, Martyin-Csamangó Zita a számokban "fürdet meg" bennünket, Vida Györgytől pedig megtudhatjuk, hogy milyen folyamatok alakítják választókerületi határainkat?

Az előadások után légy vendégünk egy finom forralt borra!

Kövess minket

Facebook YouTube